неделя, 6 април 2014 г.

Разочаровани ли сте от диетите?

Колкото и кратка и топла да беше зимата, тя оставя своя отпечатък върху фигурата. Изкушението да се подложим на диета е голямо и в това няма нищо лошо, ако включим допълнителна порция плодове и салати и повече движение и разходки на чист въздух. Но не ми хвалете онези диети, които потвърждават латинската сентенция, че "Човек за човека е вълк." :) Да не забравяме и йо-йо ефекта на диетите.

Какво да направим, ако сме отхвърлили диетите, но все пак искаме да изглеждаме добре?
Пробвайте няколко неща:

  • Ако сте спортна натура, но нямате възможност да посещавате фитнес зала, може да пробвате с няколко лесни упражнения, предложени от Поли на нейния сайт: http://www.letsgym.com/category/problemni-zoni/ 
  •  Изберете такива дрехи, че да прикриете тази част от фигурата си, която не ви харесва. Ето тук има много полезни съвети за пълни дами: http://happy-at-home.com/Мода за закръглени дами. Не се обиждайте, ако не попадате в тази категория. Не забравяйте, че кльощавата Ума Търман също не харесва всичко във фигурата си.
Източник снимка

  • Не забравяйте, че главното разкрасително средство са доброто настроение и усмивката. Ако се поглезите с някое ново бижу или шал, ще постигнете многостранен ефект: ще си доставите радост, ще обогатите гардероба си (подходящо избраният аксесоар може да допълва няколко тоалета), ще добавите акцент към облеклото си, който ще отклонява вниманието от дефектите във фигурата и, не на последно място, ще проявите стил. 




Радвайте се на хубавото време  и се настройвайте на празнична вълна, идват Лазаровден, Цветница и Великден!